Міжнародний день захисту дітей

2019-05-25

У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят. День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 31 травня в школі провели ігрову карусель на свіжому повітрі «Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі».

Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки, розв’язували інтелектуальні задачи, складали пазли, розшифровували таємниці лабіринту, демонстрували спритність у вправах з м’ячем.

Приємно, що діти отримали від ігор море задоволення і незабутніх відчуттів.

Для юних читачів шкільної бібліотеки з 28 травня по 6 червня в читальному залі експонується книжково-ілюстративна виставка –розвага«В літні пригоди з цікавою книгою», на якій представлені різноманітні книжкові видання для дітей: галузеві енциклопедії, довідники, науково-популярні видання, пригодницькі та фантастичні твори, казки.

/Files/images/20170529_102506.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi