День козацтва

2019-10-14

14 жовтня відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці. З недавніх пір свято Покрови в Україні відзначається ще й як день українського козацтва. Крім того, ще 14 жовтня відзначають День захисника України .

Це свято пам’яті багатьох відважних воїнів, які віддали своє життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність України.

Це свято тих, хто нині захищає територію Вітчизни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих, незламних духом військовослужбовців.

І, нарешті, — свято усіх чоловіків та хлопчиків, які бережуть спокій та мир у наших оселях і завжди готові підставити своє сильне плече чарівній половині людства.

З нагоди свята в школі проведено ряд заходів:

· Дівчатка з радістю дарували усім хлоп’ятам свої щирі вітання на святковому зібранні;

· Силами учнівського самоврядування для учнів молодшої ланки було проведено ігрову програму «Котилася торба…» - розучування народних ігр;

· Працювала мультзала: малюки і дорослі з радістю переглядали мультфільми з серії «Як козаки…»

· Хлочики 5-8 класів показували свою силу, вправність, кмітливість на поєдинку «Козацькі розваги»

Козацької всім мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, непохитної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд з нами.

А нашій державі - мирного неба, благополуччя та процвітання

/Files/images/72443187_479270825998324_435784162289385472_o.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi